21 mai 2018 – Milano Katie Ledecky, 21, 5 și un medalii de aur olimpice de argint, 14 campionate mondiale și un argint și 14 recorduri mondiale.

Și la fel sa născut pe poartă (22 „), cu vedere spre Fares Karsdorp (din nou încă, la fel ca în Bergamo pe obiectivul Chestnut) pe o cruce de Cionek. Mai general, Spal pare mai lin și mai compact ca o manevră la nivel mental. Vicari atinge ușa capului, Kurtic încearcă din exterior, cu o lovitură la plimbare care pune o respirație și Percuție Lazzari termina cu un pic de tragere în lateral.

Replica de la Roma este în loc adesea încredințată mingea pe sfaturi, prea puțin pentru a construi ceva cu adevarat bun. Giallorossi au, de asemenea, oportunitățile fiecare (Schick la cap afară, Missiroli care mântuiește alunecat pe Cristante și El Shaarawy care seamănă panică în zonă, dar dă afară), dar ele sunt întotdeauna acțiuni care apar peste fragilitatea de apărare Ferrara decât de idei Giallorossi.

Jurnalul VIDEO TV victoria de pedeapsă – Ranieri se execută apoi pentru acoperire, și a doua jumătate substitut El Shaarawy și Kluivert cu Perotti și Zaniolo. Măsura pare să fie corect, astfel încât 7 „romii situat la egalitate cu penalizare Perotti după o tranziție frumos Zaniolo și Cionek fault pe Dzeko față în față cu Viviano.

Dar este o vâlvătaie, pentru că atunci Fares începe să se pisa kilometri în raza de acțiune și romi încă mai trebuie să plătească factura cu greșeala obișnuită a lui Juan Jesus. Ceea ce ajunge la timp la 12 „atunci când brazilian pune în jos Petagna în zona într-o încercare confuză de a recupera. Penalizarea pentru Spal, care realizează același Petagna.

Aceasta, la scurt timp după aceea, chiar și atingând capul 3-1. Apoi ne gândim Viviano pentru a salva rezultatul cu un super salva de la Dzeko de la marginea mici, în timp ce pe de altă parte, pentru a atinge obiectivul este de a Cionek 34“, cu un antet care atinge partea de sus a barei transversale. Până acum este ca un meci de box, cu ambele echipe caută lovitura decisivă fără a acorda prea multă atenție capacele.

Trebuind să riște mai mult, cu toate acestea, este evident romilor. Că în cele din urmă este aproape de două ori a marcat, cu Cristante din exterior și cu Dzeko, care nu se poate lovi un cap mare poziție. El se termină cu Spal să se bucure de o victorie crucială în mântuire cheie și Roma să caute cauza încă o tumble.

Din rețeaua noastră: simplă: „Am fost remarcabile!“ Ranieri: „Mulți vor schimba …“ Cristante: „Ne e dor de“ Petagna personalitate: „Roma puternică, am câștigat cu inima“ De la corespondentul nostru Andrea Pugliese © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

28 aprilie 2015 – Milan  Alex Schwarzer în formare. Colombo Alex Schwarzer în formare. Colombo lung marș către Rio2016, totul servește pentru a-și îmbunătăți imaginea. fotografia unui sarut furat, de asemenea (?) la noua flacara.

Aici este de 30 de ani Walker Alex Schwarzer, aurul olimpic de la Beijing, în 2008, suspendat pentru dopaj până în 2016, ieși cu Valeria Molin Pradel, 36, un jucător de hochei și fostul concurent al „Big Brother 12“ fostul, tu deja El a sugerat prezența all’altoatesino următoare mai mult de o lună în urmă. Săptămânalul Revista „Chi“, publica acum primele fotografii exclusive ale cuplului se sărută și meargă mână în mână pe străzile din centrul orașului Verona, orașul în care Valeria studiază medicina. Schwarzer și Pradel cunosc din 2012 și au fost datând de câteva luni. În zilele de scandal de dopaj fostul gieffina el a mărturisit simpatia și apropierea față de atlet prin publicarea unei fotografii pe pagina sa de Facebook în timp ce poartă un rezervor de top care spune: „Alex Schwarzer in inima“ Se pare, prin urmare, închis definitiv povestea cu Carolina Kostner că, pentru eșecul de a raporta atunci prietenul, servește o suspensie de la concursuri de patinaj. Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

24 septembrie 2018 – ROMA Jeff Brooks și Meo Sacchetti. Ciamilo. La seminarul organizat de FIP Ussi și Acqua Sorrel „Baschet și care a spune: echipele naționale și relația cu presa. De la hârtie la rețelele sociale“, una dintre cele mai interesante idei provin de la C.T. Meo Sacchetti care plasează indicele pe obiceiurile proaste ale jucătorilor în domeniul rețelelor sociale: „Noi ar trebui să aibă o relație diferită cu societatea și utilizarea telefoanelor mobile.

Ei au raportat în ultimele zile, după victoria noastră dublu față de Polonia și Ungaria, care unii jucători au folosit telefonul în vestiar între prima și a doua oară. Acolo, eu nu pot, m-am enervat foarte mult. Am pierdut bătălia de la masa unde toate plumb și-l folosească, dar în câmpul de luptă nu pierd. Nu suntem Gestapo, dar acest lucru nu este bun.

Acum, să vedem cum va acționa Președintele, poate eliminăm pe diem acestor tipi și voi lua … Și într-o zi, când am intrat în autobuz am fost 8 și toate 8 cu capul în jos pe telefon. Cel care a avut loc mai scăzută a fost o argentiniană (Filloy, ed). Știu, uneori, ar trebui să vorbesc mai puțin, dar am făcut-o în acest fel, dacă mi-ați luat așa că trebuie să țină. ” Mario Camfor © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

06 august 2014 – Milano  link-uri Copiere    GalleriaEuropei Atletism: masculin record SHARE Andrew Howe nu se va abate de Zurich europeni. Marți seara, în Formia, sprinter Air Force a vorbit cu președintele Giomi și C.T.

Magnani și împreună au fost de acord că nu este în măsură, fie pentru a participa la 200, nici nu rezervă releul. În grupul de sprinteri în formare în Formia, este îndoială Riparelli că se plânge de durere și va susține două teste de azi și de mâine înainte de a decide. Între timp Demonte (20 „83 de personal) a fost înregistrată la 200, iar grupul a adăugat Severi ca al șaselea om din 4×400. În acest moment, cvartetele sunt destul de mult de făcut. 4×100 ar trebui să vadă pista Cerutti, Desalu, Marani și Obou, în timp ce 4×400 va consta din King, Tricca, Valentini și Roberto Galvan cu Juarez și rezerve cu precizie strict (personal 46 „83).  link-uri Copiere    GalleriaEuropei Atletism: înregistrări femei SHARE FEMEI – De asemenea, nou în sprint de femei. Nu lăsați pentru Elveția Gloria Hooper (forestiere), în întârzierea de pregătire din cauza prejudiciului suferit de la începutul lunii iunie: în locul său, să facă parte din sextetul echipei releu 4×100 de metri, Magnani convocat partenerul de club Martina Giovanetti (11 „75 în 2014). din vitezele de segment, renunțarea la participarea la european cu ciocanul Silvia Salis (forestiere), din cauza unei accidentări suferite la începutul lunii iulie. în cele din urmă dizolvarea a rezervei pentru triplu săritor Darya Derkach (Air Force), care a arătat o performanță bună în timpul testelor de formare din Roma. Gasport navigării © reproducerea rezervate pentru a introduce comentariul tau

21 mai 2018 – Milano Katie Ledecky, 21, 5 și un medalii de aur olimpice de argint, 14 campionate mondiale și un argint și 14 recorduri mondiale. AFP Vara de inot american tocmai a început, dar există deja ștampila Katie Ledecky, de 21 de ani american, penta-olimpic, care și-a pierdut doar o singură dată în cariera sa între Jocurile și Campionatele Mondiale: la Budapesta în 2017, în 200 freestyle de Federica Pellegrini.

La debut Pro Series în Indianapolis, SUA oferind 14 titluri mondiale și cât mai multe recorduri mondiale, spune: „Nu am putut fi mai fericit, iar munca grea plătește în mod diferit pentru vara. Eu cu „mare încredere așa că este un loc minunat în această săptămână”. O săptămână a început cu un record mondial în 1500 spulberat, iar acum a adus la 15’20 „48; a continuat cu a doua performanță mondială vreodată în 3’57 400 sl „94 (primatul cursul său este 3’56“ 46), și din nou cu 1’55 „42 în 200 SL (performanță sezonieră a Patra), după locul al treilea în istovitor 400 potpuriu încheiat pe locul al treilea în 4’38 „88 și sa încheiat sâmbătă cu a treia istorie de performanță în 800 de freestyle în 8’07“ 27 (recordul de 8’04 „79, atunci când 2016 Olimpice ea a înotat bine 8’06 „68).

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir